T5 Den nye allroundtraktoren

New Holland T5 er den nye allround traktoren. Med motoreffekt fra 95 til 115 hk, et suverent førerhus med topp komfort, og spreke men drivstoffgjerrige motorer oppfyller modellserien alle krav til den norske bonde.

Introduksjon

T5 er perfekt hjemme på jordet, på veien, i låven eller på gårdsplassen. Den kan enkelt benyttes til transport og trepunktsarbeid med og uten kraftuttaksdrift, eller til offentlige oppgaver og veivedlikehold. Med et variabelt utvalg av kraftuttaksturtall, takvindu med god sikt og muligheter for trepunkts-kobling både foran og bak, så har du den perfekte samarbeidspartner for jordbruket.

Beskrivelse

T5 er utformet med tanke på deg som sjåfør. Ved hjelp av de mest moderne designteknikker er alle de viktigste betjeningsorganene plassert i «kommandobuen» rundt førersetet. Denne ergonomiske samlingen betyr at du kan utføre de vanligste oppgavene uten å vri deg på setet. Dermed sikres produktiviteten og du blir mindre sliten. Modellserien kombinerer kompakte dimensjoner med stor smidighet og styrke. Dessuten passer den utmerket som laster traktor, med andre ord, den perfekte allround traktoren for norske forhold. Attraktiv, fleksibel og effektiv. T5 serien kan leveres med to ulike transmisjoner, 24 + 24 Dual Command transmisjon med to hurtiggir. Eller bestselgeren med 16 + 16 Electro Command transmisjon, med fire hurtiggir, og åtte clutchfrie gir. Kan også leveres med elektronisk joystick i armlene for betjening av laster eller annet hydraulisk utstyr på traktoren. Større hjuldimensjoner er også tilgjengelig, f.eks. 540/65R38 eller 600/65R34.

Video

Be om tilbud på T5

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no