Presser for produsenter og entreprenører

New Holland fastkammerpressene 125, 125 Combi og 135 Ultra er bygget for å møte kravene til både husdyr- og melkeprodusenter og landbruksentreprenører som opererer under utfordrende forhold. Ved kombinasjon av en solid konstruksjon med høy ytelse og lave driftskostnader, er serien med rundballepresser solid bygget for å holde deg i gang.

Introduksjon

Serien med tre modeller dekker alle behov. For å produsere baller med gras og halm raskt og effektivt, er Roll Baler 125 med 1,25 m diameter baller valget for de kresne. For profesjonelle brukere som verdsetter fordelene ved pressing og innpakning med én maskin, så er valget Roll Baler Combi. Trenger du større kapasitet, mer avansert betjening og en 1,35 m stor rundball? Da har Roll Baler Ultra 135 de ekstra funksjonene.

Beskrivelse

De 20 knivene i kutteren kan heves eller senkes for å passe alle typer baller, forskjellige vekster og halm så vel som ulike forhold. Valsene er profilert for å sikre at innkommende materiale blir rullet så snart det kommer inn i pressekammeret og skape tette og jevnt formede baller av høy, silo, grovfôr eller halm. Allsidighet følger med som standardutstyr.

Vanskelige bakker og kupert terreng? Ikke noe problem med en New Holland-presse. Bred sporvidde og kraftige aksler utstyrt med store og brede lavtrykksdekk gjør at disse pressene kan opprettholde et lavt tyngdepunkt for optimal stabilitet i krevende terreng. Combi- og Ultra-modellene har tandemaksler og bremser på alle fire hjul. Sikkerhet i bakker kommer som standard.

Robuste, smurte glidelagre utgjør en solid og varig opplagring av pressvalsene i kammeret. Tolerante for høye belastninger og syretilsetning, glidelagrene smøres automatisk for å redusere stopptiden. Alle hovedkjeder oljes hver gang bakluken åpnes. Hardox-stål reduserer slitasjen.

Be om tilbud på RB fastkammer

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no