Maxxum

Fra den kostnadseffektive Maxxum EP som innstegsmodell til Maxxum CVX med trinnløs transmisjon gir Maxxum et bredt spekter av tilpasningsmuligheter som gjør det enkelt å finne en riktig traktor til alle behov.

Introduksjon

Med moderne Efficient Power motorteknologi har alle modeller overlegen ytelse med lavt forbruk. Samtidig byr det moderne førerhuset på en suveren komfort og et arbeidsmiljø som ikke tærer på kreftene men gjør at du tåler lange skift bak rattet.

Beskrivelse

Maxxum EP er innstegsmodellen i Maxxum-familien. Den gir basis-spesifikasjoner uten å måtte inngå kompromisser på komfort eller yteevne og leverer effekten og fleksibiliteten som du trenger i det daglige arbeidet. Transmisjonen er en 17+16 semi powerskift med mulighet for 40 km/t øko utveksling med toppfart på lavt turtall eller full 50 km/t toppfart

Maxxum Multicontroller har samme transmisjon men i tillegg leveres denne med det moderne Multicontroller betjeningsarmlenet som samler de fleste funksjoner i et oversiktlig system med fingerlette brytere og spaker

Tredje nivå er Maxxum CVX som i tillegg til Multicontroller betjeningsarmlenet også har trinnløs transmisjon som betjenes med spak eller pedal etter behov.

Den gode muligheten for å tilpasse et riktig komfortnivå og betjening gjør at du kan utnytte traktoren på en effektiv og enkel måte samtidig som du nyter en lang og variert dag i førerhuset.

Dette besørges også av et transparent førerhus som er konstruert med førerkomfort og produktivitet i tankene. Det er ikke uten grunn det har fått betegnelsen Surround Vision. Med sine 5,87 m2 store glassareal gir det en enestående god sikt i alle retninger. Også oppover gjennom takvinduet!

Motorene leverer en sann effektøkning på 10% mer kraft på bare 1900 o/min med eksepsjonelt lavt drivstofforbruk. 4syl 4,5 liter eller 6syl 6,7 liter; begge motorer har turbo og intercooler og elektronisk common rail-innsprøytning. Dette gir kraftig og effektiv ytelse med eksepsjonell styrke og pålitelighet.

Med en løftekraft på opp til 7864 kg håndterer du de tyngste redskapene. 80 liters hydraulikkapasitet er standard på MAxxum. 113 liter med lastkjennende pumpe er da tilleggsutstyr og standard på Multicontroller og CVX (leverer 125 l/min på CVX). Opptil 7 eksterne uttak gir stor fleksibilitet mht redskaper. Fabrikkmontert frontløft og kraftuttak er selvfølgelig en del av utstyret som kan leveres.

Be om tilbud på Maxxum

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no