Løfteredskap

Introduksjon

Pallegaffler, ballspydd tilsats, griptilsats, storsekkløft - med løfte våre redskaper du er sikret best mulig holdbarhet, brukerfordeler og produktivitet.

Beskrivelse

Gaffelsatser
Den øverste profilen på rammen er gjort i ett stykke. Denne redskapsrammen med hull for sideinnstilling gir en flexibel innstilling av gaflene. Belastningen fordeles over et brett område takket være gaflenes brede bæreflater. Med denne spesielle konstruksjonen får du en suveren stabil gaffel som aldri vris eller glipper, dessuten elimineres risikoen for brudd på gaffelrammen. Naturligvis er gaflene godkjente med stor sikkerhetsmarginal.

Griptilsats
Tilhører gaffelsatser. Passer til gaffelsatser 1000 kg, 1600 kg og 2500 kg. Vekt 85 kg

Hydrauliske pallegafler
Disse høyproduktive hydrauliske pallegaflene finnes nå som tilbehør for enkel ettermontering. Løsningen muliggjør å posisjonere gaffelbeinenes avstand innenfra hytta hurtig og med perfekt sikt. Resultatet blir at alt arbeid med pallegafler kan utføres betydelig mer bekvemt og effektivt. Passer alle våre pallegafler produsert etter desember 2012. Vekt, 73 kg (vekt montert 169-181 kg)

Storsekkløft
For sikker håndtering av storsekker. Krokens høyde over bakken er normalt den samme som når storsekkens underkant er i nivå med frontlasterens laveste punkt da sekken henger i storsekkløften. Legg merke til den praktiske fordelen du får av at kroken er bøyd til siden. Kroken kan enkelt sees fra førerhytta.

Ballespyd
Ballespydet er utformet for å håndtere rundballer på en skånsom måte. Den lengre tinden sørger for stabil transport av ballene. Den kortere tinden forhindrer rundballen i å rotere ved stabling.

 

Be om tilbud på Løfteredskaper

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no