Bigab krokløfthengere

Fleksible transportløsninger for en rekke bruksområder: landbruk, entreprenører, kommunal sektor og andre virksomheter.

Introduksjon

BIGAB krokløfttilhenger er et svensk originalprodukt som ble oppfunnet og utviklet i Blidsberg i Västra Götaland, Sverige for over 30 år siden. Göte Håkansson er mannen som står bak produktet. BIGAB er i dag Europas suverent mest solgte krokløfttilhenger!

Beskrivelse

Bigab 7-10
Sterk, stødig, men lett og smidig er ord som forbindes med Bigab 7-10. En av Bigab seriens storselgere som er ideel for alle med behov for en mindre kroklhenger for lettere transporter på trange, og vanskelige tilgjengelige plasser. Hengerens fleksibillitet og styrke gir blant annet brukere innenfor park/anlegg, kirkegårder og borettslag den tilhengeren de søker.

Bigab 8-12
Bigab 8-12 er med sine 30 år i produksjon en riktig trofast tjener. Modellen er lett og smidig, men med en kraftigere ramme og høyere lastekapasitet enn 7-10. Bigab 8-12 har blitt en populær modell i forbindelse med hjulgående gravemaskiner der man krever en kraftig ramme. Anbefalt hastighet maks 30 km/t.

Bigab 10-14
Bigab 10-14 er svaret på den profesjonelle brukerens krav til kvalitet og utstyrs-alternativer. 10-14 har gjennom sin konstruksjon en maksimal styrke og stabilitet. Krokhengeren står stødig i både tipp- og vekslingsmoment. Modell 10-14 er utrustet med en kraftig pendelboggi med kraftige nav og 8 hulls felg-inndeling. Modellen som anbefales for deg med flere sjåfører på maskinen.

Bigab 12-15
Bigab 12-15 er utstyrt med viktbart tårn for en høyere vekslingskapasitet og en mindre pådragningsvinkel. En smidig krokhenger med høy vekslings og lasteevne. Modellen finner sine brukere hos alt fra landbruket,ved og flisprodusenter og mindre traktorentrepenører til større bygg- og anleggsfirmaer. 12-15 er standard utstyrt med pendelboggi med kraftige nav og 8-hulls felginndeling

Bigab 14-17
Bigab 14-17 har samme oppbygging som 12-15, men er valget for deg som ønsker en fullt utstyrt henger som gir maksimalt tilbake for pengene. Hengeren er det selvsagte valget for alle som kjører mye transport i høy fart med tung last og dermed har behov for en henger som går mykt selv på de dårligste veier. Bigab 14-17 er en solid krokhenger med høy kapasitet.

Bigab 15-19
Bigab 15-19 er en trofast tjener som fortsetter å være en virkelig storselger med massevis av fornøyde kunder. De største brukergruppene finnes innenfor et stort antall varierende områder som landbruk og større industri-og entrepenørfirmaer til bygg og anleggsbransjen. Bigab 15-19 er krokhengeren for alle som behov for en stor henger til varierende transportbehov

Bigab 17-20
En ny modell er Bigab 17-20 som har samme oppbygning som 15-19, en fullutrustet henger der det meste utstyret er standardmontert fra fabrikk. Hengeren er utstyrt med fjærende 24tonns tandemboggi, med hydraulisk vektoverføringssylinder til traktoren som gir bedre vektoverføring ved veksling og mye mer. 

Bigab 20-24
Kraftig, med enkel og ren konstruksjon og "mye for pengene" er uttrykk som passer på BIGAB 20-24. Dette er en krokhenger for deg med ekstra tunge transportbehov. Bruksområdene er varierende fra dumperkjøring til håndtering av gårdens avlinger . Du kan kombinere transporten med lastebil. 

Bigab 22-27
Har du behov for en større krokløft som tåler kontinuerlig hardt arbeid og som samtidig håndterer lasten mykt og smidig? Bigab 22-27 er da det rette valget for deg. Dette er en henger som kan kjøres på vegen med størst mulig last, men samtidig med et minimalt marktrykk på bæresvakt underlag. Draget er hydraulisk avfjæret med akkumulator

Teknisk spesifikasjon

 

Be om tilbud på Krokløfthenger

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no