Farmall U Pro

Case IH Farmall U PRO leverer topp ytelser. En spesialutviklet 32+32 powershift-transmisjon med en tilpasset 4-sylindret FPT-motor fra 95 - 115 hk skaper et perfekt samspill som leverer krefter til alle formål.

Introduksjon

Med et omfattende utvalg av alternativer, er Farmall U klar for et bredt spekter av oppgaver i landbruk, kommunal og entreprenørvirksomhet: Fronthydraulikk- og kraftuttak, frontlaster, dekk, hydraulikk kan skreddersys de fleste behov

Beskrivelse

Med så lavt støynivå som bare 72 dB (A), komplett klimaanlegg, ergonomisk godt plasserte og lettbetjente spaker, er førerhuset på Farmal U PRO en arbeidsplass blant de beste i bransjen. Instrumentpanelet er plassert på rattstammen og har lettleste logiske instrumenter. Førersetet har mange justeringsmuligheter, og passasjersetet er selvsagt også komfortabelt.

Velprøvde FPT-motorer med Common Rail innsprøytning og eksos etterbehandling gjør at motorene klarer kravene i Stage IIIB. De kjennetegnes ved rask akselerasjon, høyere dreiemoment og konstant maks.effekt mellom 1900 og 2200 o/min.

Farmall U PRO modellene har en effektiv firetrinns girkasse med 32 x 32 gir og 40 km/t Eco ved 1750 o/min som standard. Effekt-kurven passer perfekt til kraftuttakets 4 hastigheter (540, 540E, 1000, 1000E) og leverer nødvendig effekt enten du kjører høyvender eller en tung rotorharv.

Elektronisk hydraulikkregulering er standard. Med opp til 4 bak- og 2 midtmonterte hydraulikkventiler kan oljen dirigeres etter behov til et bredt spekter av utstyr. Trepunkten bak har en maks. løftekraft på 5600 kg (OECD). Velg standard hydraulikkpumpe på 60 l/min (OCLS) eller den større 100 l/min (CCLS) hvis det er behov for stor oljemengde.

Teknisk spesifikasjon

 

Be om tilbud på Farmall U Pro

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no