Dozer M-serie

Beste i klassen med trekkraft og manøvrering

Beskrivelse

Eksklusiv SCR tekonologi for dozer
Case er den eneste produsenten som har investert I SCR teknologi på en dozer. Med SCR har du en eksepsjonell effektivitet, og bedre utnyttelse av drivstoff. Full motorkraft og ingen effektivitetstap på grunn av økt behov for kjøling.

Case dozer har et nytt og forbedret kjølesystem, med en “V” formet kjølepakke. (gjelder kun for 1650M og 2050M) og med en reversible kjølevifte.

Den hydraostatiske tranmisjonen I kombinasjon med SCR motor gir den absolutt beste trekkraft og kontroll i dozer-klassen. Maskinoperatøren tilpasser selv alle parameterne for arbeidet som gir en utmerket kontroll på maskinen, og kjappere syklus tider.

Kontrollfunksjonene I den nye hytten tilbyr et bredt utvalg av innstillinger og automatiserte funksjoner som gjør maskinoperatørens jobb mye enklere. Sammen med laveste støynivået i markedet, minimerer dette trøttheten på lange arbeidsdager.

Case M-serie tilby et bredt spekter av utstyr som blad, ripper og vinsjer eller annet utstyr tilbasset spesielle oppgaver som f.eks skogbruk. Det er enkelt å tilpasse dozeren til akkurat ditt behov.

Sidepanelet åpnes helt uten hindringer, og gir deg full tilgang til alle servicepunkter fra bakkenivå. Den store midt platen gir deg perfekt tilgang for alle vedlikehold som skal gjøres med jevne mellomrom.

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Dozer M-serie

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no