Balleløfter

Beskrivelse

Kombigrip UM-7762
UM-7762 Kombigrip er utviklet spesielt for plukking av rundballer i stabel uten å skade plasten. Ballegriperen håndterer rundballene i alle retninger, og kan også brukes på firkantballer. Griperens design gjør at det ikke er noen ruller eller armer som kommer i klem hverken under, eller på sidene på grasballene som ligger i stabelen, da griperen enkelt griper grasballen ovenfra. Den fungerer da utmerket til å stable med i høyden. Griperen krever et dobbeltvirkende hydraulisk uttak, og leveres med 1,5 meter hydraulikkslanger og ISO koplinger.

Vekt UM-7762 grunnmodell: ca. 160 kilo
Lengde: 1500-2100mm
Største bredde: 1140mm
Høyde: 1240mm

Silagrip UM-7740
Rundballegriper med store gripruller for minst mulig friksjon. Med Underhaug Silagrip UM-7740 kan rundballene transporteres og håndteres uten å lage skader i plasten. Denne modellen har en åpen rammekonstruksjon, slik at det er meget oversiktlig å se håndteringen av rundballene. På denne er det montert to rulletinder som er markedets største, dette for å få minimalt med friksjon på plasten på rundballene.

Rulletindene er utstyrt med lagerforinger inni, og roterer utenpå en standard Kverneland tinde. Når rundballer skal hentes ut av en stabel for foring, eller når utpakkede rundballer skal flyttes, så kan rulletindene enkelt trekkes av, og man får et ballespyd.

Rulltindene har hurtiglåser, og disse demonteres på et minutt uten at man trenger noe som helst verktøy til dette. UM-7740 Silagrip krever et dobbeltvirkende hydraulisk uttak, og leveres med 1,5 meter hydraulikkslanger og ISO koplinger.

Vekt: ca. 160 kg
Lengde: 1500mm
Høyde: 800mm
Gripearmlengde: 1200mm
Gripeområde: 440-1810mm
Maks. ballediameter: 1500mm

Silagrip 4 UM-7780
Dette er et enkelt redskap for løfting og transport av rundballer to løfterør er sveiset på to armer som henger fritt ned og kan bevege seg ut og inn med en ytre og indre begrensing. Når balleløfteren senkes slik at løfterørene treffer bakken, glir løfterørene fra hverandre til ytre begrensing mens de kjøres inn på hver side av den ballen som skal løftes opp

Når så balleløfteren heves, svinger armene med løftetindene inn til de berører ballen som nå kan løftes opp UM-7780 Balleløfter er laget for montering i traktorens trepunktsoppheng, men er også tilpasset for påsveising av triangel. Kan også tilpasses frontlaster.

Vekt: 70 kg
Maks ballediameter: 120 cm
Maks ballevekt: 900 kg

Silagrip 5 UM-7790
UM-7790 Twin-Lift er rask og enkel å betjene. Den er laget for montering i traktorens trepunktoppheng. Med andre ord er det mulig å ha en Twin- Lift bak og en UM-7780 foran slik at en får en transportkapasitet på 3 baller samtidig.

Når baller som er pakket skal transporteres fra feltet, og lagringsplassen ligger relativt kort vei fra feltet, er Twin-Lift den ideele løsningen for rasjonell transport.

Vekt:                           150 kg
Maks ballediameter: 120 cm
Maks ballevekt:          900kgx2

Silagrip 6 UM-7800
Revolusjonerende og effektiv transport og håndtering av rundballer.

En enkel hydraulisk Silagrip 1, Silagrip 2, eller Trippelgriper Silagrip 7 foran på frontlasteren og Trippelløfter Silagrip 6 bak betyr opp til femdobbel kapasitet når baller skal transporteres.

Dette er ett enkelt mekanisk redskap for løfting og skånsom transport av 1-3 rundballer. To løfterør er sveiset på to sett løftearmer som henger fritt ned og kan bevege seg inn og ut med en ytre og indre begrensing.

Når balleløfteren senkes slik at løfterørene treffer bakken, glir løfterørene fra hverandre til ytre begrensing mens de kjøres inn på hver side av ballene som skal løftes opp.

Når balleløfteren heves, svinger armene med løftetindene inn til de berører ballene som nå kan løftes opp. Geometrien i opplagringen av armene gjør at ballevekten får armene til å presse mot ballen.

Vekt: 200 kg
Lengde: 1330 mm
Høyde m/støttebøyle: 1400 mm
Griparmlengde: 1180 mm
Bredde: 2200 mm
Max ballediameter: 1400 mm
Max total ballevekt: 900 x 3 kg

 

 

 

Be om tilbud på Balleløfter

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no